Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

S. H.



lyft blicken
som
vid sin systers grav
väljer livet




Fri vers av abbe nilsson
Läst 346 gånger
Publicerad 2007-02-05 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

abbe nilsson
abbe nilsson