Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
under fundering


Nykär

Såg henne ligga där i min famn
Vackert strålande utav trygghet
Med brinnande ljus som färgade hennes silkeslena hy


En känsla inom mig om att bara finnas



Såg henne när jag låg i hennes famn
Med ett mjukt leende
Och en röst som lugnt fick mig att drömma bort


En känsla inom mig om att bara finnas som den jag är



Vi såg varandra

I ett rum fylld av brinnande ljus som värmde två hjärtan
Där tiden inte existerade
Och som jag tänker på nästan varje sekund när väl tiden börjar ta fart igen




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-04 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi