Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen besudlar nuets poesi


döda rosor
lik,

färger sprakar
glittrar,

satans kryp
stick åt helvete,

jag menar det
jag skjuter,

lugnet i en ven av guld
injektionen var av kärlek,

förutsättningen
avväpna israel,

döda de stinkande bomardemanget i ditt hjärta
döva min energi,

ta min satans kärlek och kasta den åt helvete
jag ser ju ej,

ni vet inte
här regnar det syra,

getter slaktas
satans skratt,

rakt i hjärtat träffade du
tystnaden dränker mina tankar,

snart tar jag ett liv
och dövar samvetet,

utan att någonsin förlåta mördaren
blicken är ju iskall,

du skiter i min existens

dansar i mitt öga
river ut en tår,

ser till att sömnen dör

förringar konstant sanningen och glor ned i min avgrundsdjupa ånger




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 275 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-05 01:34



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Peter
Den här var också riktigt bra

Mvh
2010-10-05

  Gawain
Djupt och bra, fullt av intressanta vrår. Snyggt.
2010-10-05

  Gigi
Helt fantastisk denna!!
Oj måste läsa den igen...
och igen...
2010-10-05
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth