Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
måleri av mig(coprigth)


Morgoneld du brinner daggen död

Morgoneld du brinner daggen död
smaken av viol,

sommar
vi når hit tillsammans,

de andra utanför vet ej
ser ej, är ej, jag fångade en skugga bortom dina tankar,

bilden av ett krossat kvinnohjärta
sanningen om emati och andra sagor oss emellan,

dagen då vi flyger spridda vindar törstar galen diamant i tempelskyars ocean ångesten är tveksam,
dina ögon vet mitt hjärta gråta

blodet i en stilla tår




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-05 21:12



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Bra. =)
2010-10-07

  Suzy med punkterna
Mycket bra
2010-10-06

  Sonja Sidorow Lapington
du får mitt hjärta att blöda den sång jag önskade jag vågade sjunga!
2010-10-06

  Anya VIP
Vemod och starkt! gillar särskilt; jag fångade en skugga bortom dina tankar.
2010-10-05

  blaite
Snyggt och jävligt snygg painting. Tack för applåder
2010-10-05
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth