Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urnan (ännu vid liv)


Det var en av de där dagarna
urnan som sattes i jorden
som frösorg

en av de där dagarna
solen mörknade himlen
och alla leenden kastades mot marken
änglavingeskarpt


som frosten
i det köldrädda leendet
slaget i rädsla
som hjärtats sista skeende

du och jag
en av de där dagarna
när sorgen strödde oss mot jorden

en urna

och något av livet



....




Fri vers av korpfjäder
Läst 419 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-06 19:35



Bookmark and Share


    glasa VIP
jag fattar inte att det här
är
skrivet

ordagrant

som min mamma
kunde
ha
skrivit
till mig
om oss
två

det smärtsammaste som kristalliserats
till sorgesammet

poet
jag behöver dig
din poesi
2010-10-08

  Yrre VIP
Så sant, starka rader.
2010-10-07

  Gothian X
Fin katt, och tillika fin dikt tycker jag!
2010-10-07

  aol
tack fören såsann vemodsvacker livspoesi,
2010-10-07

  Cadena
Glad att få höra din vackra, mjuka och rörligt levande stämma med den stora formuleringskonsten här igen"
2010-10-06

  walborg
Tackk för en fin text att läsa.
2010-10-06
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder