Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirklar på vattnet

jag ritar cirklarna på vattnet
de flyter bort
försvinner fort

jag letar efter vattnets kanter
men var jag se
är vattnet stort

jag hoppar in och söker botten
men där är djupt
kan inte nå

jag tappar luft i bubblutbrottet
jag måste upp
för andetag

...och cirklar som en mönster flyter
så längre bort
försvinner fort

mot reglerna min hjärna bryter -
som stenar kastar
ord efter ord

6.10.10




Fri vers (Modernistisk dikt) av Julianna Strandberg VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-06 21:08



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Julianna!

Gillar den guppande rörelsen av ringar i dikten. Hälsar vännen Fredrik
2010-10-07

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Mycket tjusigt poetat!
2010-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP