Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Provanställd

Varje misstag synas
Varje steg utvärderas
Varje ord vägs på en våg

Varje dag säger jag ja
Varje stund gör jag mitt bästa
Varje rast ler jag åt kollegorna

Varje morgon hoppas jag
Varje vecka försöker jag imponera
Varje sekund letar jag positiva tecken

Varje misstag synas
Varje steg utvärderas
Varje ord vägs på en våg

Provanställd




Fri vers av Grubbelmia
Läst 367 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-10-07 19:26



Bookmark and Share


  Anna*
Har det blivit en fast anställning av det? Det är jobbigt att vara provanställd just som du beskriver i din text.
2011-01-10

  erkki
Lycka till!!!
2010-11-04

  erkki
Jag har själv provanställt folk, och sett reaktionen när det blivit tills vidare anställning. Axlarna sjunker 10 cm, och effektiviteten med 50%. Det stämmer till eftertanke, men man är fast.
2010-11-04

  aol
känner igen bra skriftat
2010-10-14

  Fredrik Stillesjö
Hej Grubbelmia!

Detta ligger det mycket sanning i. Hans själv nyligen"petats" från praktik då en del misstag blev för många (kallas samarbetssvårigheter eller personkemi). Suck. Hälsar vännen Fredrik
2010-10-07

  lycksele
Hej syster.
Vad hjälper det en syster,
om hon vinner
det hon tror hon vill ha,
och förlorar sej själv?

Jag harlärt mej att ärlighet varar längst. Men ibland syns det som man måste vara osann och spela ett spel, för att få vara med.
Men skenet bedrar visheten.
Ärlighet varar längst. Ändå.

Tro på mej jag är tjej (också.)
Man ska aldrig göra sig till
och låtsas vara nån annan än den man blev född till.
Varkken med mascara, läppstift eller finter och krumbukter.

Gör som jag.
Åtminstone försök VÅGA va' dej själv.
I livets alla förhallanden.
Det är livets mening att vi gör så.

Puss och Kram från storebror.
Din bättre vetande besserwisser,
ibland.
2010-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia