Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad till min flickvän.


Dagarna med dig

Dagarna far

ändå står jag kvar.

Vad är det jag har

som får mig att kämpa igenom alla dar?

Svaret jag söker finns bortom mig.

i ett annat hjärta

där en tjej som jag verkligen älskar och utan henne

finns bara min smärta.

Vad vore mina dagar utan henne?

hon får mig känna mer glad än någon annan.

Jag vet att vi hör samman.

//Älskar dig Erika Maria Nordin




Fri vers av Decerto
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-08 10:31



Bookmark and Share


  Decerto
<3
2010-10-10

  ErikaRoos
Jag älskar dig med hjärtat. <3
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Decerto
Decerto