Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min goda vän BILLY som kunde allt..


Billy min vän

Billy nu ur tiden gått alldeles för tidigt.
Tur då att det gick fort för honom smidigt.

En kille som gillade motorer och maskiner mycket.
Han gick in för jobbet och tog alltid tag i hela stycket.

Jag saknar hans morrande runt mig i livet.
Alla tankar och murar jag nu fick hastigt rivet.

Det va aldrig en lugn stund med Billy omkring.
När han pratade va vi alla samlade runt i ring.

Han på mopeden kom tidigt varje morgon körande.
Nu för mig är allt jobbigt och väldigt rörande.

Hoppas han mysigt har bland kvinnor och dricka.
Då han bland alla dom får dra sin laddade picka.

Du finns allatid i mina tankar.
Du på insidan varje dag bankar.

Kram Billy boy




Fri vers (Fri form) av tobbe berglund
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-08 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tobbe berglund
tobbe berglund