Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

musen

ränner runt i dom stora husen.
där i garaget jag jagar musen.

svetten lackar i min bruna panna.
hur svårt kan det va att få den att stanna.

golfklubban i högsta hugget i jakten.
skriker mot benny , håll nu vakten.

frontal krockar i hörnet med lotta.
vaknar med nåt på skallen , en potta.

musen flinar och bränner spår i garaget.
jag känner att jag just nu tappade taget.

med hjälm och rullskridskor är jag på g igen.
ser den där på språng, jag axar och skriker äntligen.

en kurva jag tar i full fart på fyra hjul.
skriker i fulla gap att det här va ju kul.

betongväggen träffar mig hårt.
nä det här va ju riktigt svårt.

lämnar musen flinandes där i dammet.
det va ju inte direkt mjukt som sammet.




Fri vers (Fri form) av tobbe berglund
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-24 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tobbe berglund
tobbe berglund