Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sökande

vi söker i livet.

letar känslan i kroppen.
solens varma strålar.
att få det bättre.
en bättre kärlek.

vi söker i livet.

varmare värme i sängen.
våra tankar som flyger.
ett bredare vitt leende.
en resa mot solens rike.

vi söker i livet.

alltid hålla i handen.
en varm kyss.
hår som flyger i vinden.
pengar som lyser makt.

vi söker i livet.

en plats för lugn och ro.
ön som omges av hav.
tåren av lycka .
barn som lever ur oss.

vi söker i livet




Fri vers (Fri form) av tobbe berglund
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-11 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tobbe berglund
tobbe berglund