Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagen efter

vaknar upp och huvudet spränger.
det sista jag såg va att puben stänger.

svetten trycker sig ut ur kroppen.
sista timmen igår , jag är på toppen.

andedräkten får mina blommor att vissna.
på tjejen i baren jag i sena timmen vissla.

upptäcker att någomn ligger på min arm.
ser att hon har en riktigt stor och varm barm.

vill gärna i detta läge bara smyga mig ut.
en rörelse och en röst som säger tittut.

oj det blir en sån där jobbig dag igen.
vill bara skrika när jag går,äntligen.

skall aldrig mera dricka.
nu jag bara vill sticka.




Fri vers (Fri form) av tobbe berglund
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-20 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tobbe berglund
tobbe berglund