Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt i denna natt som längta


i min sömn vilar du
avslöjar dig inför mitt inre
du lockar mig till dig
som om du vore min tvillingsjäl 

kransar binder du av våra liv
fäster dem under ögonlock
och ger oss nattliga drömmar
att fängslas vid

vem är då dennes lycka
som klistras vid min
vem är dennes sorg
som sörjer med mig

rop ur mörker
ekar mot mig
ömhet smeker
törstar efter mera

allt i denna natt som längta, band oss 
vid gryningen kom vi till insikt 
och flöt ut på drömmars hav
där de i natten övergavs




Fri vers av Rosen VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-09 16:09



Bookmark and Share


  anits VIP
Berrande och fint skrivet
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP