Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingens vrede

Gräset växte
i trädgården

brann torrt till aska

och brann gjorde livet
intensivt och hett
blev det till stoft

spred jag mitt liv
gjorde vinden till en
grav åt en vilsen själ

det var så det var

men huset stod kvar
i den nerbrunna trädgården
där hundarna vaktade

ingens vrede




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-09 18:50



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
mycket smärtsamt vacker!
2010-10-10

  Carola Zettergren
Mycket bra detta!
2010-10-10

  Catharina Edin VIP
Som en utplåning av människan detta - starkt.
2010-10-09

  peter markurth
stark
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP