Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bitarna som föll ur den inre konversationen

kalla fingrar
kalla fingrar mot varm hud

kompromisslöst

känslan stannar kvar
lämnar spår
osynliga rispor precis ovanför

millimeter från verkligheten
så nära inpå

inte ens verklighet

avgränsat
försvarslöst och väl skyddat

det gör väl ingen skada
det kan väl inte göra ont
det sätter inga äkta spår

ingen ärrbildning
men alltid där

som om det vore någonting
någonting mer

någonting mer än än ingenting
ingenting alls

som en varm blick
en varm blick mot en kall själ

skrämmande
verkligt och skrämmande

lämnar alltid spår

nästan i verkligheten
inte riktigt klart
inte riktigt uppenbart

aldrig nu men ofta då

omöjlig att fånga mitt i flykten

långsamhet, eftertänksamhet… misstänksamhet

mina brister

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-09 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen