Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gången du grät

Jag satt ensam under ett jävla olivträd och tänkte
den gången du grät,

inuti var det visst
i hjärtat,

hugget
vet ej varför jag målade en storm i ditt glas älskade,

det var ju vår
tindrande ögon,

tro på dumhetens konsekvenser
den utan logik,

kvinnans tankespiral
upp,

ned
hit ,

dit
samt det allmänna sorlet i min slutna dröm,

vi offrade allt,

på slutet




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-11 00:28



Bookmark and Share


  PollyBlunder
Känslosam och fin :)
2010-10-11

  poetryGirl
söt
2010-10-11

  Yrre VIP
Den här tycker jag om! Kvinnors tankespiraler är inte alltid lätta att förstå som du visar så bra och väldigt känslosamt här.
2010-10-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth