Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
igen


istappar och solstavar


vattenstarar
med värkande ben
rullar som björnungar
i den knakande snön

höften välver sin topp
genom morgonskare
och förfrusna vattenfall

men här någonstans
tappar jag bort
det jag kunde ha berättat

som att bröst och haka
var lysande vita




Fri vers av himlens hemlighet VIP
Läst 678 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2010-10-11 11:42



Bookmark and Share


    vilgot hellros
fantastiskt
2010-12-10

    deb8
Helt underbar, bara så där smärtsamt perfekt på nåt sätt..
2010-10-27

  Kalypso
Du skriver som ingen annan. Bilderna känns ovanligt tydliga och den här knatar rakt in i mig.
2010-10-14

  Postgård
jävligt beskt och bitter tänker jag då.

Till en början så gnistrande vackert
men du tappar bort det eller dig

och vi kan gissa eller bara bli snopna.
2010-10-11

  himlens hemlighet VIP
som att dricka the ur en sil
2010-10-11
  > Nästa text
< Föregående

himlens hemlighet
himlens hemlighet VIP