Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Drömmar
minnen,

livet flyr förbi
snabbt,

sakta
alltid,

tillvaron skriker eld




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-11 17:29



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Bra skrivet. =)
2010-10-12

  mare VIP
Bra..
2010-10-12
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth