Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själasång

~***~
mor;
hör min själasång
mina stampande,
sargade fötter
takten de håller

hör min själasång
född ur slutet av
svärdsåldern,
stridsåldern,
yxåldern,
hör min längtan
min brinnande tro
hör min takt
sorgeskriken

mina förfäders
brinnande hjärtan

mor;
hör min själasång
den stora vinterns slut
trummorna och hjärtslagen
se mina fötter
rotade i jorden
se mina armar
sträckta mot himlen

~***~




Fri vers av Linnéa Lindblom
Läst 439 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-11 17:39



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Endast ordet Själasång lockade mej att
läsa denna fina dikt, gillar den mycket!
2010-11-04

  Bibbi VIP
Ljuvlig.
2010-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Linnéa Lindblom
Linnéa Lindblom