Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig brinna!



Låt mig brinna!
i kroppens universums mittpunkt
där glöden vilar, slumrandes gnistrar
ska längtans vindpust svepa

Låt mig brinna!
för min kreativa tanke och tro

låt lågorna flamma
låt krigarens eld föra mig framåt
mot visionerna och passionerna
med längtans obevekliga dragning

Låt mig brinna!
av kärlek och hetta
i mitt inneboende ljus
den starka solens strålar

Låt mig brinna!
av min stolthet
för den innersta storheten
och alla våra hjältedåd

Låt mig brinna!
för detta släkte
för denna värld
och för den dag
då våra bojor brister!




Fri vers av Linnéa Lindblom
Läst 378 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-21 11:34



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Låt mig brinna...blir till ett mantra genom upprepningarna av just de tre orden och att elden redan flammar och glöder...ja det känns i passionen till orden här! Bravissimo!!
2011-03-21

  Junitvillingen
Det här är grymt bra formulerat!! En text som talar till mig på direkten! Jag får känslan att du redan brinner - för själva livet. Applåder och rosor!!
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Linnéa Lindblom
Linnéa Lindblom