Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyliberalism och ketchup

Utan extra kostnad
kan man välja mellan
världens alla olika

ketchupsorter på ICA

en frihet som inte nog

kan värderas

i nyliberalismens

sköna värld




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-11 20:18



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Jag är sååååååå glad för det, hahaha
2010-10-12

  Lavinia Röd
ASG Tack för dagens jordbävningsskratt och bokmärke! Det här är underbart!
2010-10-11

  stenen/ Yv Ericsson
gäsch! vet inte om jag någonsin äter ketchup igen!?
snyggt!
2010-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP