Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till killen som sniffade doftspray på spårvagnen idag...


en doft (att hålla kvar)


du satt bredvid
mig

och

jag satt bredvid
dig

såg dig förångas
hög

av din doft

som en själ
fången
i en plastpåse

som ville släppas
fri

...





Fri vers av Seasons VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-12 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP