Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egentligen är allt konst, inte bara tavlor.. Konst kan vara helt vardagliga saker..


Allt är konst

Inte bara tavlor och fotografier är konst
och inte bara musik och sång
Allt är egentligen konst

Din odiskade disk
smulorna på köksbordet
de döda flugorna vid fönsterkarmen
telefonsamtalet till vännen
stormen utanför fönstret
ljuslyktan vid dörren
elden i den öppna spisen

dina framtidsdrömmar
planer
förväntningar
förhoppningar

Hela ditt liv är som ett enda stort konstverk




Övriga genrer av Tessan
Läst 468 gånger
Publicerad 2005-11-27 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tessan
Tessan