Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte hos dig

Känner mig bortkommen men är ändå bunden
Var är alla oändlighetstecken?
Som en oskriven regel lyder jag dig plikttroget
Du ser alltid så misstroget på mig
Och din molokna syn säger allt
Jag är ljummen och likgiltig
Varken varm eller kall
Min rätta identitet finns någonstans
Men inte hos dig

Förlåt.




Fri vers av Tessan
Läst 453 gånger
Publicerad 2006-05-10 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tessan
Tessan