Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsätt att vara

fortsätt du bara

fortsätt spela dina sönderspelade skivor på din gamla stereo
dina kompakta diskar, med dedär uråldriga poplåtarna, som bara hackar

fortsätt gå på fryst hav om vintern någon solig dag
ta med varm oboy, och halka inte

fortsätt acceptera att du är godissugen tre gånger i veckan
spring till karamellbutiken och slösa bort dina pengar

fortsätt vara online en halvtimme per dag
fyll dina bloggar med massor av utrop om solsken och värme

fortsätt se dina kompisar som om de vore de vackraste juveler i världen
och behandla dem vänligt

fortätt cruisa omkring med din älsklingsbil
och se upp för älgar, halka och poliser

fortsätt vara den du är
den du är skapt till att vara




Övriga genrer av Tessan
Läst 474 gånger
Publicerad 2006-03-09 14:28



Bookmark and Share


  aftermath
vilken fin hyllning!
2006-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Tessan
Tessan