Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återfall

Återuppliva minnena från förr
åter igen sitter du med din
ångest

ångrar den gången du for ut och ro när du tappade
årorna i sjön på grund av
åskvädret som kom i olämplig
årstid

återvändsgränden var en
återblick

årgången har gått förlorad, vad var det du försökte
åstadkomma? försökte du kanske

återhämta dig från känslan av att vara

åsidosatt
åskådare


årsmodell: förlorare, vars
åsikt inte räknas


å andra sidan anar jag vad du försöker
åskådliggöra för alla
åhörare, nämligen att det inte finns någon

återvändo, inget

å t e r f ö r e n a n d e




Övriga genrer av Tessan
Läst 499 gånger
Publicerad 2006-09-05 12:04



Bookmark and Share


  aftermath
himla många massa fina..
Å
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Tessan
Tessan