Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
din allra sista tid


bidan tid


i snäckskal
skyddad

i kärlekshav vaggad
lugn

armomsluten
innerligen
kysst

andad av
din kära
nära

din kärleken

kärleken
andas
in i dig

du bara vilar

släpper efter
vilar

du ger av dig
dina sista håvor

du ger av
dig

allt vad du
har
kvar

vilar
tillsammans

vi vilar
tillsammans

i nådens mjuka ljus

vi
omkring dig

vi
sover

över dig

dit
från hit

ingen spjärnar emot
allt är ömhet

allt är
stilla
frid

allt är första
och sista beröring

allt är allting

ännu
vid liv





Fri vers av glasa VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-14 21:34



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Så innerligt, äkta... jag blir varm av att läsa detta.
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP