Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hon som går genom isen


efter, då.. och för alltid




ska bara hämta
den ligger ju där

kan gå själv
med egna

nya födelsedags
stövlar

spretar finger.. ett
finger två

räknar själv..
kan själv

två år..
har hon blivit

och efter isen
vattnet

blir hon två år
för alltid






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-16 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP