Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trött... orkar inte mer


inte för pengarnas



söndersmulad
sönderkrossad

av

allt det verkliga

i det

här

livet



strukturerna
rangordnandet

bluff-rollerna

bluff-verksamheterna
bedrägerierna

på de ömtåligastes

bekostnad

de som lever i livet
för livets skull

inte för pengarnas





inte för pengarnas




Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 15 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-17 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP