Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drunknat


efter ett förlorat barn (mammas)



jag fick
den hon var
jag fick den hon blivit

så är det för alla
vi kan bara ge den vi är
när vi ger oss till varandra

hon blev ett monster
av skuld och sorg
i kampen att fortsätta

och jag älskar henne
genom allt för hon är
min mamma

min mamma






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-16 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP