Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
död, är din kropp


du flyger högre och högre


livet har varsamt
lossat sitt ansikte
från dig



du bär dödsmask nu

till helig skrud

i den slags skönhet

i den slags glans



ojordisk
ej att förstås



bara vördas
inför

bara
se



få taga emot
utan att förstå



men
känna sig



i livets
liten



inför



helaste

heliga

stor



inför
klar




Fri vers av glasa VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-14 22:02



Bookmark and Share


  Cadena
Du den är så jättevacker och innerligt upplevd den här! Jag bara står här och andas in titeln och de första raderna med andakt.

"livet har varsamt
losat sitt ansikte
från dig"

och så fortsättningen också -
det är jättefint!
2010-10-15
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP