Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
don't blame it on the boogie hösten gör mig sentimental


två-sam-het



så äkta på något sätt
jag vill finna handär
han som är så äkta
rakt igenom
med ögon som ser just
rakt igenom

men jag finner väl inget äkta
förrän själen i mig är
så jag vill sluta fred
med alla parter
som går emot varandra
inuti

jag kallar tillbaka mina trupper
stridsmaskinerna stannar av
väntar på något stort
men kommer på att
det krävs mer

jag kanske måste ta tag
i saker och ting
hela livet har jag väntat
klockan tickar
världen snurrar
mitt liv står still
stampar trampar
på samma ställe
samma grus samma uppfart

styrkan sitter inuti
precis som hjärtat som
slår även om livet står
stilla

lyssnar till ljudet av tystnad
saknar ljudet av
prasslande täcke
skrynkliga lakan
och ömheten
vet att jag är ensam
vid ljudet av tystnad

mina egna andetag som
vilset letar sig fram
litet förvirrade och bortkomna
finner vägen till slut
som alltid

men jag vill inte finna vägen
vill bli ledd
vill kunna blunda och lyssna
till ljudet av tvåsamhet
känna hur mina fötter går
men det är inte jag som styr
jag följer med

till ett nytt liv
två
sam
het




Fri vers av soulsistah
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-14 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soulsistah
soulsistah