Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det känns


min kropp värker
min själ gör ont
det känns

när de fysiska krämporna kommer
påverkas även det som inte syns
det känns

jag är inte immun
jag är mottaglig
det känns

jag är inte osårbar
jag är mänsklig
det känns

det känns i min kropp
det känns i min själ
det känns...




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-17 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson