Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kyla utanför värme inomhus


Tanke om kontraster

Inväntar den kalla tiden
ett frysfast kompakt mörker
som omger allt och alla.
Huttrande snabba steg på hal gångbana,
istappar under bron, frost på bilrutorna.
Inne väntar...varm choklad, kanelbullar, filt över en läsfåtölj.
brasan sprakar i en järnkamin....friden hemma kontrasterar mot världen utanför.




Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 287 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-17 16:38



Bookmark and Share


  Blåbäret
japp, så landade modet i att överleva ännu en vinter
kontrasterna får en att klara av sig
2010-11-02

  Lars Thorelli VIP
Kylan och mörkret låter sig inte bevekas så lätt,
synd och skam att det är vardagsrum åt en del medmänniskor.
2010-11-02

    ej medlem längre
Du får verkligen kontrasten mellan det isiga mörka yttre och det varma inre att framstå.
2010-10-18

  Lili Samuelsson VIP
"ett frysfast kompakt mörker"
snyggt virkat
2010-10-17

    leelee
Mysigt lugn... :-)
2010-10-17
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~