Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig längtan

En vädjan om beröring
Flyter kring som vågor
Av silver i dimhav
Kanske var det vinden själv
Som bedrev ett magiskt spel
Ett trolleri där något gick fel

Ändå bär hon på en fråga
Obesvarad, och en oro
Ingen förstår
I solsekel har hon sökt ett svar

Kämpar för att gripa tag
I minnet av en annan värld
Söker efter glömda känslor
Försvunna länge nog




Fri vers av MoonCalled
Läst 328 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-18 18:07



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
Vackraste Vackra Kvinnosjäl

ibland är det försvunna
försvunnet

vi söker
svar

så släpper vi

och då

stiger svaret fram

i möten
i allt
av allt

djupt innerligt tack för din gåva

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2010-10-19
  > Nästa text
< Föregående

MoonCalled
MoonCalled