Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
klä dig rätt


kyla

kylan klämmer åt våra kroppar.
mössor pryder våra knoppar.

en jacka hänger varmt på mig.
att va varm är att tänka på sig.

vantarna finns i alla olika slag.
sitter på för att skydda mot drag.

långkallsonger gör byxor trånga.
användandet av dom är många .

raggsockorna på plats i skorna.
svart och vita som på korna.

jag hälsar kylan välkommen till oss.
jag hoppas med tungan på stolpen kommer loss..

tobbe




Fri vers (Fri form) av tobbe berglund
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-19 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tobbe berglund
tobbe berglund