Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det där

Skola, läxor och prov
Vänner, kamrater och lärare
Prov, skola och läxor
Lärare, vänner och kamrater

En tillflykt,
Utflykt

En värld
delas
två världar
Samsas

Ett liv
delas
två liv
Tillsammans

Ultramodernt
Urgammalt

Ett svärd och en penna.




Fri vers av Sozotto
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-19 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sozotto
Sozotto