Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

viska Skrika VRÅLA

jag vill viska Skrika VRÅLA
vråla för all den kärlek jag inte får

för alla de gånger jag letat efter dig
och alla gånger du smitit undan

för alla de gånger jag inte kände något
och alla gånger jag sårat dem jag brytt mig om

för den där möjligheten
och för att jag aldrig fick en chans att uppleva den


snälla, inte ens ett litet steg till
måste du lämna mig blödandes vid vägkanten?
Hur länge till måste jag krypa, kämpa, låtsas som att allt är som det ska?


jag viskar Skriker VRÅLAR


Finns det någon där?




Fri vers av Sozotto
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-10 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sozotto
Sozotto