Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg




En liten fladdrande vinge,
ett vinddrag.


Något som rör sig.
Snurrar,
tumlar omkring.
Expanderar


En hand
som griper.

Ett järngrepp om hjärtat.


Jag kommer inte därifrån. Jag sitter fast.


Dag ut och dag in så börjar det så.






en liten fladdrande vinge.




Fri vers av Sozotto
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-11 17:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Da Thrue Thang.
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Sozotto
Sozotto