Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivarångesten

Kli i fingrarna
Statisk iver
En tanke
Om att göra allt rätt
och lite till
Få det perfekt
precis så som det ska vara.

Hittar ingen början
Ser inget slut
Får ingen ordning
på kaoset
Prestationsångest
Det blir nog inte bra.
Det blir nog inte bäst.
Det blir nog bara lite sådär
så som jag inte vill ha det
Operfekt.




Fri vers av Sozotto
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-28 18:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fast det tycks inte folk på poetsajter lida av. De skriver ju samtidigt som de yrar runt i pyjamasen.
2012-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Sozotto
Sozotto