Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dödspoesi liv till ord


o s y n l i g ..avlöser.. öser över


lilla gryn
du föds
bakåt nu

in i

skymningen
före
redan

skimrande nymorgon

bäddas du in
i ömhet
ljus

mildårsevig

livet är inte rädd
för döden
båda vet

varandra som vän

i kärleken
stödjande
allra tryggast

allra närmast

samma port
samma sal
samma graal

att dricka ur




Fri vers av glasa VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-19 15:15



Bookmark and Share


  korpfjäder
oh ja, den här tycker jag om
och när döden famnar livet är nog ingen rädsla mer!
2010-12-21

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert och storslaget...
2010-10-19

  Quasimodo
Sida vid sida blir allt, både början och slut, att törsta och njuta sista droppen var gång den faller mot jorden.
2010-10-19
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP