Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klara och suddiga tankar

Gråt utan tårar
Tomma tankar
Ett grått hjärta

Regnet som faller ner
En kråka
Ett brunt löv

Ensamheten
Tystnaden

Värken och svidandet

Lidande

Ett är alltid ett,
vad du än säger

Ett är alltid ensam,
vad jag än gör

Ett är alltid så,
precis som ni säger




Fri vers av Sozotto
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-19 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sozotto
Sozotto