Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måleri av mig(Coprigth)


Tror en eld

Tror en eld
ditt sköte,

förenad
nattens barn,

ljuger stjärnors fall i rymden sanna




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 293 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-19 21:47



Bookmark and Share


  poetryGirl
vacker konst o poesi
2010-10-19

  Lena Själsöga Keijser
ja - då tanken blir våra åror utan händer
förlorar vi ofta hoppet

så vandrar jag in i din nästa strof
"tror en eld"

ser hur de hör samman
ty hoppet är kronblad
glöd
eld
i det inre

ser din målade bild...den starka gula det gröna

ser tro bli vetande
vetande bli tillit

tilliten

stjärnor
då stjärnor faller
falla de i båge
bågen är cirkel av
liv

liv är
kärlek

Tack Peter för bildvaknan

Tack att Nattens Skönhet Är Hos Dig

Själsöga
2010-10-19
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth