Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinnaren och veronika


spårvagnar och kattsvansar
virvlar upp
bland de vändande kapporna

det är inte civilisationen
som lindas runt hälarna
och snubblande
stjäl födelsen i silhuetter

blodgirigt tränger gatubelysningen in
i föreställningen

de döda skrattar ihjäl
de hudlösa spädbarnen
stänger sedan
sina blanka attachéväskor

obligatoriska beskrivningar
skruvas ner

absorberande så in i kväve




Fri vers av himlens hemlighet VIP
Läst 521 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-10-20 23:28



Bookmark and Share


    Andreas Brolin
en dikt som känns
"vinnaren och veronika"
jag och dom andra
dom som pallar,
orkar lite mer,
fattar läget.

Februari kan vara förbannat kallt.


kan inte riktigt förklara
men slutet är som ett dovt
slag i magen
så man tappar all luft

Mvh/Andreas
2011-02-06

  Daniel_78 VIP
obligatoriska beskrivningar
skruvas ner

det fastnade jag för, jag ser små flyttgubbar med skruvmejslar
och snickarbyxor.

jag har en skrapbingo i västan, kliar på ryggen*
2010-10-25

  Mizza
"de döda skrattar ihjäl
de hudlösa spädbarnen
stänger sedan
sina blanka attachéväskor"

räcker ordet..wow?
*applåd*
2010-10-21

  himlens hemlighet VIP
tequila, triple sec, limejuice och is och is och is
2010-10-20
  > Nästa text
< Föregående

himlens hemlighet
himlens hemlighet VIP