Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek


tankar

att lära känna dig.
pirret känns då i mig.

en människa man inte känner.
man i livet lätt sig bränner.

kärleken vi alla nu söker.
sviken , känns som om man röker.

stopp i halsen och bröstet man är .
ni vet att det är så när man är kär.

längtan finns ju här hela tiden.
tanken är ju lite tokigt vriden.

en kram värmer en väldigt mycket.
visar ju då att man pallar trycket.

håller gärna dig i handen .
sommar och vi går på stranden......

tobbe




Fri vers (Fri form) av tobbe berglund
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-21 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tobbe berglund
tobbe berglund