Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Carpe futurum in diem

Du kan inte fånga ditt öde

Du måste leva för att se




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-21 20:31



Bookmark and Share


  Filosofen2
Våga älska, glömma och förlåta, våga stanna upp njut av upplevelsen, göm den inuti den lilla kärnan du bär. Plocka upp den då minnet kan bringa lycka
2012-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi