Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När reaktiviteten aldrig dör...


» Poeter

Någonstans vaknar en poet till liv.
I ett ljust rum. I ett mörkt rum.
Fyllt av både synliga och dolda tunnlar.
Stirrar på den tomma väggen tills den börjar leva.
Suger åt sig ord, som ingen annan.
Utanför lyser solen som aldrig förr.
Ja, utanför fönstret regnar det.




Fri vers av litelagomovanlig
Läst 365 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-10-22 12:04



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Bra skrivet om kreativitet
2011-11-06

  amber
Ja, hösten och poesi är perfekt för varandra.
2010-10-22

  LovisaCecilia
*applåder!!!!!!!!!!!!!*
2010-10-22

  mare VIP
Gillar denna, bra
2010-10-22

    vilgot hellros
två sista raderna va grymt, texten i sin helhet oxå, men gillas dom två sista raderna mkt
2010-10-22

    Bodil Sandberg
Någonstans vaknar en poet till liv
ja mångtalet helt klart
fint diktar denna poet med känsla och driv
tycker om..fint och rart
och absolut obestridbart*
2010-10-22

  Ola Rydberg
Snygga vändningar
och en skön känsla rakt igenom
2010-10-22

  Ritva
Gillar oxå dom 2 sista rader. Snyggt!
2010-10-22

  blaite
Två sista raderna skitcoola
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

litelagomovanlig
litelagomovanlig