Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

» Dikter om poesi

Ljudlöshet, låt orden tala sin visa.
Bortom drömmarnas poesi,
bortom lyckan, bortom godheten
Utan att protestera,
skall jag tigandes visa sinnesvärlden,
de kognitiva mönster,
där mitt mentala sinnesorgan bor,
och där orden få sin fullständiga rätt att yttra sig




Fri vers av litelagomovanlig
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-06 21:52



Bookmark and Share


    Shush
Väldigt bra skrivet. Gillade speciellt raderna:

"skall jag tigandes visa sinnesvärlden,
de kognitiva mönster,
där mitt mentala sinnesorgan bor"
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

litelagomovanlig
litelagomovanlig