Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte fäst vid

Prickar med suddiga kanter som lyser upp den svarta ihåligheten
Det är galningar som du som tror på himlen
Det är galningar som du som tror att livet har en mening
Blinka blinka
Månen är en ost
Jag har egentligen aldrig tänkt på om det är där man hamnar när man dör
Om man blir en prick med suddiga kanter som lyser upp den svarta ihåligheten
Jag vill också lysa upp någons liv så där
Jag vill också
Tro på himlen
Tro att livet har en mening
Men det är där vi är olika du och jag
Du tror på kärlek
Jag tror på ihåligheten
Blinka blinka
Månen är en ost




Fri vers (Fri form) av Citronsocker
Läst 343 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-22 23:54



Bookmark and Share


  Lia-Lej
JO då som du kan skriva min vän. Stolt klappar mitt hjärta när jag läser dina alster!! Heja Maja!!
2010-11-01

  Yrre VIP
Stora tankar, stora ord!
2010-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Citronsocker
Citronsocker