Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt oss falla i sömn

 

ljuset faller vackert - 

inom guldramen
lämnar allt det utanför
vill mig lite 
begär inte för mycket

då mörkret stundar
sövs dagen inom skuggor

där i mellanrummet-  

känner, trevar sig fram
över bron
lite vilset sömnen irrar
mot sitt mål

allt medan nattens ögon
blidkar min osynlighet
faller jag i sömn




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-11 20:28



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Mycket vackert åter igen
mvh anna-karin
2010-12-10

  anits VIP
Fina rader
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP